4 ianuarie 2012

Fidel Castro, omul care a reuşit să supravieţuiască unui număr record de asasinate


Fidel Castro - Foto: Reuters

"Liderul Revoluţiei Cubaneze, Fidel Castro, este persoana asupra căreia s-au produs cele mai multe tentative de asasinat, potrivit Cărţii Recordurilor şi informaţiilor CIA", informează cubadebate.cu .

Până în 2006, când Fidel Castro a predat puterea fratelui său, Raul, avuseseră loc 638 de tentative de asasinat împotriva sa [...] Metodele au fost variate, de la lunetişti la bombe puse în maşină, venin injectat într-un trabuc şi materiale explozibile puse într-o minge de baseball", mai menţionează site-ul.

Un comentariu:

  1. Trãdãtori americani cum au fost aliati lui Stalin si sustin încã comunismul, ei lau pus pe Castro la putere în Cuba! Mint ca excroci acesti criminali americani cã "nu au resusit" sã omoare acest bandit comunist Castro, fiu de capitalisti latifundiari, cãnd în realitate este foarte usor;sã învãdeze Cuba si sã omoare acest cãcãcios comunist, asa cum au fãcut cu Saddam Hussein în Irak, Libia cu Gaddafi si alte tãri din lume! Derbedei "democrati" americani învãdeazã toate tãrile din lume, dar niciodata tãri comuniste! Americani, sunt cei mai mari excroci care sustin comunismul international, restul este numai minciuni de banditism american comunistoid!

    RăspundețiȘtergere