12 decembrie 2012

Swoboda: Sper că Traian Băsescu va accepta alegerile din România

Hannes Swoboda - Foto: Mediafax

Hannes Swoboda, liderul Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, a postat pe Twitter un mesaj prin care își exprimă speranța ca Traian Băsescu să accepte rezultatul alegerilor din România.

"Sper că preşedintele Băsescu va accepta rezultatul alegerilor din România şi va putea începe o nouă epocă a politicilor constructive", scrie Swoboda pe Twitter.

Potrivit Companiei de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), USL a câștigat obținut duminică 56,8% din voturi pentru Camera Deputaților, respectiv 58,3% pentru Senat, în timp ce ARD doar 19% pentru Camera Deputaților, respectiv 19,6% pentru Senat.

Sursa: Antena3.ro

Liderul grupului socialist din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a susținut, luni, la RFI că președintele Traian Băsescu are ocazia să dovedească tuturor că este un democrat, nominalizându-l pe Victor Ponta pentru funcția de premier, recunoscând, astfel, voința și dorințele românilor [...]

"Sper ca acest rezultat (al alegerilor - n.r.) să clarifice lucrurile în România, inclusiv în ceea ce priveşte formarea Guvernului şi sper că preşedintele Băsescu va recunoaşte voinţa şi dorinţele populaţiei. Într-o democraţie normală şi dacă domnul Băsescu este un democrat, va nominaliza persoana care conduce coaliţia victorioasă. Aşa se întâmplă în toate ţările democratice şi cu toţi preşedinţii democratici."

Sursa: DCNews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu