3 decembrie 2012

RAFIL NEWS a implinit un an de activitate



Pe data de 3 decembrie 2011 era publicata prima stire a Portalului RAFIL NEWS - Altfel de Stiri: Medvedev - declaraţie specială cu privire la scutul antirachetă . Astazi se implinesc exact 12 luni de la acest eveniment, ocazie cu care putem face un bilant al evolutiei acestui Canal de Stiri.

Insumand pana in prezent un total de 237 de postari, Portalul RAFIL NEWS s-a bucurat inca de la lansare de o larga audienta, atat din randul cititorilor din tara cat si de peste hotare. Astfel, Site-ul are cititori din Romania, Rusia, SUA, Franta, Germania, Spania, Italia. Turcia, Polonia, Israel, Ucraina, Brazilia; si lista poate continua.

Clasificarea stirilor dupa etichete a facilitat considerabil lecturarea postarilor de pe Site, stirile fiind impartite pe categorii de interes care acopera evenimentele de pe intreg cuprinsul globului; feedback-ul primit dupa introducerea acestor clasificari fiind unul pe masura.

Cu ocazia implinirii a unui an de activitate, am introdus in Portal facilitatea de a recomanda stirile considerate interesante prin intermediul Retelelor de Socializare. Astfel, la finalul fiecarei postari am introdus butoane de "Share" pentru cele mai utilizate retele sociale - Facebook, Twitter, Google +, Linked In - dar si functia de recomandare prin E-Mail. Implementat cu scurt timp in urma, acest sitem de recomandare a adus un plus considerabil de trafic pe paginile Portalului.

Va invitam sa ramaneti alaturi de noi in noul an de activitate. Abonati-va la Newsletter-ul nostru daca nu ati facut-o pana acum; va vom tine in continuare la curent cu Altfel de Stiri, atent selectate pentru cat mai buna Dumneavoastra informare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu