22 martie 2015

Angela Merkel, printre ofiţeri nazişti


Polemică în Germania, după apariţia celui mai recent număr al săptămânalului Der Spiegel. Pe copertă este cancelarul Angela Merkel printre nazişti.

Publicaţia a inclus o imagine cu Angela Merkel zâmbitoare într-o fotografie alb-negru cu ofiţeri germani, pe Acropole.

Fotografia prelucrată ilustrează un articol despre neînţelegerile dintre Germania şi Grecia în privinţa despăgubirilor cerute de Atena în urma ocupaţiei naziste din cel de-Al Doilea Război Mondial. Grecia cere 11 miliarde de euro în urma masacrului în care 218 oameni dintr-un sat au murit în vara anului 1944.

Der Spiegel a publicat controversata copertă cu doar două zile înainte de vizita premierului grec, Alexis Tsipras, la Berlin.

Pe coperta sta scris: "Europa privita de Germani - Predominanta Germana"

Sursa: Digi24.ro

Un comentariu:

  1. "Greci" de azi sunt niste caricaturi vulgare de bastarzi corupti, hoti, paraziti si timpiti incapazi sã iasã din propriul lor cãcat democrat! Atunci o iau cu "nazizmu"! 11 miliarde de dolari pentri 260 de greci morti! Comunisti si capitalisti aliati care au distrus 95% toate orasele germane, au omorit 8 milioane de nemti si au jefuit Germania în mai mult de un Trilion de Dolari si sau fãcut de rusine impreunã cu greci lor timpiti-analfabeti, cãci Germania este cea mai puternicã economie din Europa, iar Grecia un rãhat de analfabeti corupti, hoti si paraziti mancãnd cãcat de palavrãgeli cu "nazizmu"!!! Ei asta e bunã, jidanca Merkel cu "nazisti"! Der Spiegel, este o revista de cãcãciosi "nemti" de rãhat judaizat-holocau$tizat care se cacã în pantaloni de fricã jidanilor si ling curul judaic cãci altfel intrã la "zdup" ca "nazisti", cãci Germania este o Dictaturã Holocau$tica!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere