17 octombrie 2012

Marea misiune a Statelor Unite: Codul Romney


Foto: Colaj Vocea Rusiei

„Marea misiune a Americii este de a purta lumina adevărului şi democraţiei în întreaga lume”. Nu este prima oară când acest slogan îl aude „restul lumii”: postulatul însoţeşte fiecare cursă prezidenţială din Statele Unite.

De data aceasta, acest refren i-a pus pe mulţi în gardă, deoarece unul din candidaţii la postul de preşedinte, Mitt Romney, este un ierarh de rang înalt al Bisericii lui Iisus Hristos al Sfinţilor din Zilele din Urmă. Nu este exclus ca în cazul victoriei lui la alegeri mormonii să iasă în fruntea statului, consideră unii experţi.

În mod tradiţional, în Statele Unite mormonii au sprijinit, inclusiv şi financiar, Partidul Republican. Pentru prima oară un adept al Bisericii din Ultimele Zile candidează la postul de preşedinte. Până nu demult, atitudinea societăţii americane faţă de mormoni era neunivocă.

Experţii descriu această religie ca un sistem de cunoştinţe secrete privind trecutul precolumbian al Americii pe care le cunosc doar cei care cred în această doctrină. Principala concluzie este următoarea: se vor salva numai membrii Bisericii lui Iisus Hristos al Sfinţilor din Zilele din Urmă şi oamenii care se înrudesc cu ei, iar Statele Unite sunt, bineînţeles, o ţară aleasă de Dumnezeu, deoarece a doua venire a lui Issus Hristos pe Pământ va avea loc la Salt Lake City, de unde Hristos îi va lua cu el pe cei aleşi.

În prezent, multe corporaţii cunoscute şi grupuri financiar-industriale sunt controlate de mormoni. Se poate spune că mormonii sunt nucleul elitei americane. Mormonii au alcătuit şi alcătuiesc structura de bază a serviciilor speciale americane, structurilor militare, Ministerului de Finanţe american, adică se poate spune că în prezent ei stabilesc politica externă şi internă a Statelor Unite.

Mai mult de-atât, deoarece, potrivit canoanelor acestei religii, la Judecate de Apoi se vor salva doar mormonii şi oamenii înrudiţi cu aceştia. Biserica foloseşte toate tehnologiile informatice cunoscute pentru construirea unui arbore genealogic mondial. Fostul şef al Biroului Rus al Interpolului, Vladimir Ovcinski, a declarat că mormonii au creat o bancă electronică mondială de date referitoare la toţi mormonii vii şi morţi de pe planetă, unde figurează şi rudele lor. Pe datele mormonilor se bazează şi FBI şi CIA.

Pe 6 noiembrie americanii vor decide cine anume va ocupa Biroul Oval. Unii experţi îi sfătuiesc pe politicieni să se pregătească pentru „iluminarea în mod american” la care se aşteaptă lumea în cazul victoriei lui Mitt Romney.

Sursa: Vocea Rusiei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu